MAG het ietsje meer zijn?

EwP maakt verandering mogelijk. Door de jarenlange ervaring met veranderingsprocessen weten de mensen van EwP als geen ander dat voor succesvolle blijvende veranderingen een gedegen begrip van de diepere motivatie van alle betrokkenen nodig is.

Wie wil veranderen, doet er verstandig aan eerst zichzelf te leren kennen: kijken naar het zichtbare (Gedrag), maar vooral ook naar datgene wat niet te zien, maar wel belangrijk is om succesvol en blijvend te veranderen (Attitude en Motivatie). EwP houdt organisaties, teams en/of individuen een spiegel voor, maakt inzichtelijk wat bereikt kan worden en ondersteunt de ontwikkeling ernaartoe.

Na bewustwording op het gebied van het Motivatie, Attitude en Gedrag volgt het maken van een plan om te veranderen. EwP helpt de weg naar verandering uit te stippelen en nodigt uit keuzes te maken in wat wel of niet te doen.

Niet alleen de bewustwording en het maken van keuzes, maar ook het daadwerkelijk ‘doen’ van de verandering is bij EwP in deskundige handen. EwP bouwt met nieuwe mogelijkheden en kansen verder op al het goede dat een individu, team of organisatie in zich heeft. Kernbegrippen daarbij zijn vertrouwen, betrokkenheid, draagvlak, eigen verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid.

  • Motivatie, Attitude en Gedrag
motivatie - attitude - gedrag