WIJ BENUTTEN HET MAXIMALE VERBETERPOTENTIEEL

De bijdrage van Excellence with Passion bestaat uit het maximaal benutten van het verbeterpotentieel van uw organisatie. Simultane en gebalanceerde ontwikkeling van zowel de processen als de ontwikkeling van de medewerkers in uw organisatie zijn daarbij van essentieel belang. Het synchroniseren van deze elementen door de ontwikkeling van het probleemoplossend vermogen van uw organisatie is onze passie en expertise.

Continue Waardestroom

Excellente processen zijn in de basis verliesvrije processen; processen die ervoor zorgen dat de behoefte van de klant (Voice of Customer) én de behoefte van uw stakeholders (Voice of Business) beiden op een duurzame wijze worden ingevuld.

Excellent betekent niet dat dit een eindsituatie is die zonder enige moeite voortduurt! Excellent betekent volgens ons dat het altijd beter kan. Dit vereist een aanhoudende motivatie om te verbeteren. Wij ondersteunen u bij het implementeren van een manier van verbeteren die niet is gebaseerd op harder werken maar op het stap voor stap wegnemen van de obstakels op weg naar uw ambitie.

Continu Verbeteren

Alles in de omgeving van uw organisatie verandert continu. Of dit nu de behoefte van uw klanten is, de mogelijkheden van uw leveranciers en partners of de marktpositie van uw concurrenten.

Om met deze veranderingen op een adequate manier om te gaan is het noodzakelijk dat de ontwikkeling van uw processen en de ontwikkeling van uw medewerkers in de pas blijven lopen. Dit betekent voor ons dat continue verbetering noodzakelijk is.

Verbeteren betekent voor ons dat er een basis voor verbetering is gelegd in al uw processen. Deze basis is gestandaardiseerd werken.

Gestandaardiseerd werken betekent dat er een manier van werken is die door iedereen wordt gezien als de beste manier van werken met het best mogelijke resultaat. Een manier van werken overigens waarbij individuele medewerkers niet in hun ontwikkelingsruimte worden beknot maar juist worden gestimuleerd om de standaard naar het volgende niveau te brengen. Het resultaat is flexibiliteit en veerkracht.

Continu Lerende Organisatie

Gepassioneerde en betrokken medewerkers die dagelijks de ruimte krijgen om hun werk naar een hoger niveau te brengen zullen niet alleen de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen en dus uw producten/diensten continue verbeteren. Zij zullen ook op zoek gaan naar de verbetering van de kwaliteit van hun onderlinge relaties. Deze relaties vormen waardevolle verbindingen met anderen die hun in staat stellen om van elkaar te leren en plezier in het werk te ervaren.

Wij ondersteunen uw medewerkers bij deze zoektocht door coaching en training zowel ‘on-the-job’ als ‘in-the-job’.